за нас                                                                           

гр.Лом

пл.Нечаев 2 централен склад

Управител : Иван Георгиев

Раб.време: 10:00 до 17:00ч.

почивни дни: събота, неделя и официални празници

Предизвикателствата  са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти!

С над 5 годишен опит в областта, ние работим за клиентите ни  в цяла България,
като се стремим да предоставим висококачествено и професионално обслужване на добри цени!

 

Най-добрият начин да се свържете с нас е чрез имейл. Стараем се да отговаряме на всички писма до 24 часа.

 sale.testeri@gmail.com - за въпроси свързани с продуктите и поръчките, рекламации, бизнес предложения.

Ние, Екипът на Testeri-bg.com ценим коректността и дълготрайните отношения с нашите клиенти. Полагаме специални грижи за изграждане на реална базата на доверие и взаимно сътрудничество.

Затова разработихме нашата политика за защита на личните данни в лесно достъпна форма, в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО.

Когато споделяте лични данни с нас, ние ги обработваме съгласно тази политика. Моля, прочетете внимателно по-долу информацията, и ако имате някакви въпроси, възражения, не се колебайте да се свържете се с нас на посочените по-долу координати. Съществува вероятност да поискаме доказателство за самоличността Ви, за да обработим конкретно Ваше искане.

I. Кои сме ние?

Сайтът Testeri-bg.com е  с представителство Гр, Лом пл. Нечаев 2 централен склад ЕИК ДУГУ ЕООД  204544738  

Дружеството обработва лични данни по смисъла на приложимото законодателство за защита на данните. Съхраняването на личните данни на интернет магазина Testeri-bg.com чрез архивиране, криптиране на твърд диск най-малко 3 месеца и максимално 5 год. Чрез и в договорни отношения с фирма Изи солюшънс ООД,ЕИК: 201233237, МОЛ: Калин Лилов

които поддържат изцяло хостинга на сайта.

Зачитането на Вашите лични данни е от основно значение за нас. Ние гарантираме, и отличното обслужване на всички наши Клиенти.

 

Благодарим, че сте наши Клиенти!