Често задавани въпроси

1. Как да поръчам?

След като имате направена регистрация на сайта с Вашият профил избирате желаният от Вас продукт/и и натискате "добави в количка" , така даденият продукт се добавя към Вашата виртуална количка, след което я отваряте и избирате количеството на продуктите и натискате "напред“ , избирате адреса за доставка от профила и отново "напред“ , избирате доставчик - Еконт Експрес и в модулът му попълвате адреса на доставката с всички данни и калкулирате цената накрая, приемате условията за доставка и "напред“ , следва метода на заплащане ЗПД (заплащане при доставката) и за край на поръчката се натиска "потвърждавам поръчката си“.

Сега Вашата поръчка е приета от наш служител.

2. Как да разбера дали е получена поръчката ми ?

Когато оформите поръчката си и я потвърдите с натискането на бутона "потвърждавам поръчката си", на e-mail адреса, който сте посочили при Вашата регистрация ще Ви бъде изпратено писмо, което съдържа детайлите по Вашата поръчка. Това писмо е потвърждение, че сте изпратили успешно поръчката си до нас. След получаване на поръчката Ви, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за уточняване на деня на доставката и други подробности или на e-mail адреса си ще получите писмо, че Вашата поръчка е предадена към куриера доставчик и на следващият работен ден ще Ви бъде доставена до адрес или до офис.

3. Кога ще ми бъде доставена поръчката?

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между един и три работни дни зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

4. Как мога да получа своята поръчка?

Стоките поръчани от електронният магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС  и могат да бъдат получени както на заявен адрес от клиента така и от офис на куриерската фирма отново посочен от Вас при поръчката, чрез Еконт Експрес модула.

5. Как ще заплатя поръчката си?

Плащането става при самата доставка в брой, чрез наложен платеж, който се заплаща на куриера.

6. Забравих паролата си. Как да вляза отново със стария си акаунт?

Изберете "вход" или „моят профил“ от менюто. Отваря се страницата за идентификация. Тук трябва да кликнете върху връзката "Забравена парола?". Тя ще ви отведе на страница, в която трябва само да въведете Вашият e-mail адрес и да кликнете върху бутона "Получи парола". Така ще Ви бъде изпратена на e-mail адреса нова парола, с която да влезете в своя акаунт. След това можете да я промените като въведете нова парола, избрана от Вас.

7. Мога ли да  върна или заменя закупен продукт?

Да! Всеки има право на това!

8. Защо са Ви нужни личните ми данни ?

Личните данни, които Testeri-bg.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите, приемане, изпълнение на поръчки и връзка с тях в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Testeri-bg.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

 

9. Kаквo е EDT и EDP ?

EDT - Eau de Toilette (тоалетна вода). Това е по-леката версия на EDP. Тя съдържа по-малко концентрация и за това не е толкова трайна. Концентрацията в нея може да е 5-20%.

EDP - Eau de Parfum   (парфюмна вода). Има концентрация 10-30% и е доста популярна.

 

 

Благодарим Ви, и приятно пазаруване. За други въпроси, моля пишете ни sale.testeri@gmail.com