Chanel Coco Mademoiselle – съчетание между чар и стил

Chanel Coco Mademoiselle – съчетание между чар и стил

Провокиращ, закачлив и приятен аромат, който дълго ще отеква в съзнанието Ви. Така се определя парфюмът Coco Mademoiselle, създаден от Chanel. Парфюмът бързо печели слава, дали заради световно известната марка или заради покритите предпочитания на потребителите.

Още от първата година от пускането си на пазара, парфюмът носи приходи от над 21 милиона долара. Като прибавим и спечелената по- късно награда „ФИФИ“ за любим парфюм в САЩ и Канада, то успеха му става гарантиран.

Създателят на ароматното творение е Жак Полже, като окончателния му вариант излиза в продажба през 2001г. Ароматът на парфюма е комбинация от свежи флорални и цитрусови нотки. Като връхни съставки се отличават композицията между  сицилиански портокал и калабрийски бергамот, а в сърцевината на парфюма се усещат флорални ухания от жасмин и роза. Базисните нотки като бял мускус, ванилия, ветивер и бърбън, открояват парфюма, като му предават отличителен стил и дълбок аромат.

Ароматът носи усещане за класа, стил, женственост, предназначен за смели дами, които знаят какво искат от живота. Парфюмът очарова, привлича и оставя магичен ароматен оттенък след себе си. „Coco Mademoiselle“ е за непокорни, омагьосващи и дръзки жени, които умеят да подчертават своята женственост и красота.

Дизайна на парфюма също навява усещане за лукс и класа. Качеството и стилът винаги за водещи при марката Chanel, защото тенденцията все някога отминава, но класата остава вечна.