производител : CHANEL

Толкова е голямо наследството на Коко Шанел,че дори и самата тя не е подозирала (макар че тя също е живял в Париж Риц в продължение на 30 години), което се запазва като тя го напусна и безкрайно съотнесени за стил - както е всяко изображение от нея и всеки мъничък нещо, което някога предназначена. От използването й на монохромен да й извънгабаритни "ретро" перли и ръкавели, всичко е все още блажено, непрекъснато препратки. Както самата тя каза веднъж: "Модата избледнява, само стил остава същото."


Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel е родена през 1883 г. и умира през 1971 г. • Тя създаде нов облик на жените в 20-ти век, като създава дрехи и парфюми, които са били преди всичко удобни.Chanel костюми или чанти все още се разглежда като покупка ориентир за жени на все по-ранна възраст .Парфюм Chanel No.5 е най-продаваните в света. Тъй 1983 г., Chanel е проектирана от Карл Лагерфелд • сградата, в която нейният апартамент е в Париж е купен от Chanel през 1920 г., и все още се помещава магазина на партерния етаж за висша мода.


Коко Шанел лидер в луксозната парфюмерия и до днес. Марката разполага с луксозни часовници,парфюми,дамски и мъжки бижута. През 2009 година е създаден биографичен филм, базиран върху живота й, озаглавен "Коко Шанел".

за страница
Показване на 1 - 12 от 25 артикула
Показване на 1 - 12 от 25 артикула