производител : CREED

През 1760 г. Джеймс Хенри Крийд създава парфюмерийна къща, която скоро придобива благоволението не само на благородството на Англия, но и на самата кралица Виктория: Домът на Крийд става официален доставчик на парфюми за кралския двор. А през 1854 г. императрице Юджини настоява да премести компанията Джеймс Хенри в Париж. От този момент парфюмът Крийд става известен в цяла Европа. От поколение на поколение тайните на производството на парфюми creed са предадени.


Както преди 200 години, компанията се оглави от един от членовете на семейството. Именно този факт е повлиял предимно на факта, че тоалетна вода Creed все още е уникална, изискана и с най-високо качество. Само някои парфюмни марки се отличават с поне частично използване на натурални съставки при създаването на ароматите им.


Всички парфюми на Крийд са създадени само от органични съставки, което определя качеството му. Преди двеста години само представители на благородни семейства, можеха да купят парфюм на Крийд. Сега не е трудно да закупите тези продукти, ако само можете да си го позволите. В края на краищата парфюмът Creed принадлежи към категорията на елитните нишови парфюми. В тази връзка цената на парфюма Creed е доста висока. Въпреки това, след като се запознахте с ароматите на парфюми, дори няма да се съмнявате дали си струва да харчите пари за тях.


Изключително луксозната колекция на парфюми CREED можете да откриете в нашия онлайн магазин за парфюми тестери на най-ниски цени.

за страница
Показване на 1 - 12 от 19 артикула
Показване на 1 - 12 от 19 артикула