производител : NARCISO RODRIGUEZ

Narciso Rodriguez е американски моден дизайнер от кубински произход.Роден в Ню Джърси, Родригес учи мода при известния Parsons School.Започва работа на свободна практика за различни фирми в Ню Йорк,както и за кратко престоява в Anne Klein (под нейната тогавашния директор Donna Karan), както и Calvin Klein.


1995 година е с огромен пробив за Родригес.Той служи едновременно като дизайн директор на ТСЕ в Ню Йорк, и директор по дизайна на Cerruti в Париж, където той проектира булчинската рокля за своя приятел, покойният Каролин Bessette.


Този успех доведе до образуването на етикета- Narciso Rodriguez, който въвежда първата си колекция през 1997 г. Родригес спечели наградата за най-нови дизайнерски награди от Vogue / VH1 и Съвета на модните дизайнери в Америка.


През 1997 г., Loewe също назначен Родригес като директор по дизайна на тяхната дамски колекция.


Родригес се връща в Съединените щати за колекцията си 2001 г.,където получава титлата "Дизайнер на годината" награди през 2002 г. и 2003 г. от Съвета на модните дизайнери на Америка.


Име на Родригес беше в центъра на вниманието отново, когато първата дама Мишел Обама носеше рокля от своята колекция 2009 Пролет в първата си поява с тогава новоизбрания президент Барак Обама.


Narciso Rodriguez стартира първия си аромат-For Her в превод за нея .

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула