Акция! Dolce & Gabbana Pour Homme Преглед отблизо

Dolce & Gabbana Pour Homme EDT 125 ml мъжки парфюм тестер

DOLCE&GABBANA

Нов

Тоалетна вода тестер за мъже

Повече детайли

51.90 лв.

-48.00

99.90

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Дизайнерската двойка Dolce & Gabbana пусна първия си парфюм "Dolce & Gabbana Pour Femme" през 1992 г., следвана от мъжкия еквивалентна Dolce & Gabbana Pour Homme през 1994 г. Богат флорален характер на женското издание и ароматно  за
мъжки, тази парфюмна двойка бележи десетилетието на деветдесетте години. През 2012 г., дизайнерите са решили да "се върнат на корените "и да възобнови двата аромата.
"Това не е толкова преустройство, колкото и прецизно настройване", казва Габана на списание. - Ние малко сменихме бутилките ... Имаме беше еволюция от 90-те години насам, с Доменико и аз бяхме много по-млади от тогава - наистина сме узрели много. "
Dolce & Gabbana Pour Homme е с ароматен, сух и цветен характер и се отваря с нотки на мандарина, бергамот и нероли. Сърцето се състои от лавандула, градински чай и черен пипер, а основата включва тютюн, кедър и тонка.
Рекламната кампания е заснет от Марио Тестино в Сицилия с известните модели Laetitia Casta и Noah Mills. Парфюмите се предлагат от юли 2012 г. като 40, 75 и 125 ml тоалетна вода за мъже.

*Продуктът е с гарантиран произход и е тестер !

**Възможно е да пристигне без капачка и в транспортна опаковка !