производител : TRUSSARDI

Trussardi е италианска мода и лайфстайл марка, която празнува 100 години в бизнеса през 2011 година.


Основана първоначално като фабрика за ръкавица от Данте Трусарди през 1911 г., компанията е била успешна в това начинание и в крайна сметка е назначен като glovemaker за британското Royal Семейство. Въпреки това, най-големите успехи на компанията бяха реализирани след внук на Данте Nicola който пое компанията през 1965.


възраст и бизнес смисъл Nicola по отношение на социалните промени на 1960 помогна задвижват тази компания, за да международна слава като модна къща и луксозен начин на живот, стоки марка. Един от най-важните промени, направени от Nicola е адаптирането на обособен лого-на Trussardi Greyhound- които ще красят своите продукти и ще даде на марката уникален идентификатор на пазара.


Под ръководството на Никола, Trussardi е разширена от ръкавици за куфари, чанти, домашни и офис аксесоари и кожени якета, които бяха в крак с всяка изминала минута от модерното.Ангажираността на компанията към изискана италианска изработка, и репутацията му като производител на висококачествени елементи разпространяват по целия свят. първият бутик Trussardi в Милано е открит през 1976 г. и остава на компанията водеща магазин. Trussardi стоки са били изнесени за САЩ и всички основни пазари в Европа.


Къщата на Trussardi разширява дейността си в модата през 1980 г., като предлага мъжки облекла и дамска модна линия.Организираха им модни ревюта в в театрални зали и бяха сред първите дизайнери, за да направят своите предавания отворен за обществеността. Под ръководството на Никола, Trussardi Group стартира линиите Trussardi Jeans, Trussardi, Trussardi бебе, Trussardi за юноши, Trussardi Очила и Trussardi парфюми. Trussardi е един от няколко италиански фирми, които са работили за подобряване на разграничението на етикета "Произведено в Италия". 1990-те видяха разширяването на Trussardi в азиатския пазар.


Trussardi остава семеен бизнес под ръководството на Беатриче Трусарди, четвъртото поколение на семейството да държи юздите. Под ръководството на Беатрис, компанията разшири и да включва марки Trussardi 1911, Tru Trussardi и TJ.


Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула