производител : ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli - италиански моден дизайнер, известен станъл с секси дрехи и животински щампи. Роден през 1940 г. в семейство с художествен корени-дядо Джузепе Роси e  художник на 19-ти век- Cavalli учи изкуство с акцент върху текстил ,умение,което ще се окаже много полезно в бъдещата си модна кариера.


Roberto Cavalli разработи специална техника за печат върху кожа, създавайки уникален дизайн- почърк, съставен от различни материали. Неговите иновации в кожа печат привлича вниманието на модния свят, и през 1970 г., той показа първата си колекция в Париж. До 1972 г., той отвори първия си бутик в Сен Тропе, където Бриджит Бардо помогна за популяризиране облеклото си.


Roberto Cavalli срещна неговата муза и бъдещата си съпруга, Ева Duringer, през 1980 г. Този красив модел мода и подгласничка в конкурса Мис Вселена, в която Cavalli работи като съдия е почти 20 години по-млад, но двойката се превръща в двойка и са били партньори в любовта, майчинството и бизнес досега.


Текстилните иновации Roberto Cavalli продължиха.През 1994 г., той е изобретил техника за пясъкоструене деним, който сложи мода му обратно на карта и се оставя за допълнителни бутици в Сейнт Барт и Венеция. Днес марката се продава в над 50 страни по целия свят, както и името Cavalli е синоним на бляскава италианския начин на живот. марка предлагане на Cavalli включва мъжки облекла, бельо, аксесоари и парфюми.


Cavalli парфюми се предлагат във връзка с ITF козметика. Първият парфюм Roberto Cavalli за жени, дебютира през 2002 година на отпечатъка с животни, за които той е известен краси много бутилки и кутии.Модата на Cavalli разполага с мотив змия и съответно змията краси парфюма му - Serpentine 

Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула