производител : DOLCE&GABBANA

Официално, марката стартира през 1985 г., след успеха на подиума в Милано. В рамките на три години бутикът D&G бе открит в Япония, а година по-късно - в Китай, Сингапур, Корея и други страни.


През 1994 г. излиза първият дамски парфюм от Dolce&Gabbana, съчетаващ нотки на лилия, жасмин, портокал, карамфил, и вече се е превърнал в истинска класика в парфюмерията. Цветните и ориенталските мотиви все още са запазена марка на дамските парфюми на марката. За мъжете, Dolce&Gabbana предлага разнообразни комбинации от цитрусови плодове, дървесен катран, кожа и подправки. Основателите на един от днешните най-популярните Dolce&Gabbana марки - Доменико Долче и Стефано Габана - по собствените му думи, в работата си винаги се ръководят от инстинктите си и се доверяват на вкуса на първите клиенти. Благодарение на широкия спектър от гледни точки, те успяха да създадат уникален моден свят, достъпен за всяка жена и всеки мъж, независимо от възрастта, външния вид и вярванията.


Днес Dolce&Gabbana е една от най-продуктивните марки, която произвежда повече от десет колекции годишно, представяйки аксесоари,парфюми, очила, орнаменти и разбира се дрехи.

за страница
Показване на 1 - 12 от 16 артикула
Показване на 1 - 12 от 16 артикула