Акция! Armani Acqua di Gioia Преглед отблизо

Armani Acqua di Gioia EDP 100 ml дамски парфюм тестер

ARMANI

Нов

Парфюмна вода тестер за жени

Повече детайли

61.90 лв.

-58.00

119.90

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Acqua di Gioia е нов аромат на Джорджо Армани, представен през март 2010 г. Съблазните морски аромати в новата парфюмите се поставят в първи план и се използват като вдъхновение на творците. Съставът на парфюма се сравнява с жената, която е "силена, достойна и с свободен дух, но в съвършена хармония с природата".
Вдъхновена от няколко летни празници, прекарани на островите Пантелерия и Антигуа, където Армани има свои вили,ароматът беше воден от идеята за бягство в природата, небесно място за истински празник, където ние възстановяваме необходимата енергия към тялото и душата и където създаваме естествения баланс.
Флаконът е направен като естествена форма - водни капки, които са чисти, ефирни и пластични.
Парфюмът е пуснат на пазара през юни 2010 г. като смес от освежаващи нотки на смачкани листа от мента и лимон Лимон.Структурата на състава премества ограниченията от пресни цитрусови плодове до цветно сърце който обхваща воден жасмин, розова божур и розов пипер, докато основата се затваря с кедър.. Acqua di Gioia е създадена от трима парфюмеристи: Loc Dong, Anne Flipo и Dominique Ropion.
Парфюмът може да бъде закупен като 30, 50 и 100 ml EDP заедно с 200 ml лосион за тяло.

*Продуктът е с гарантиран произход и е тестер !

**Възможно е да пристигне без капачка и в транспортна опаковка !