производител : JEAN-PAUL GAULTIER

Жан Пол Готие 


Марката е кръстена на нейния създател. През 1976 г., след като завършва кариерата си като асистент моден дизайнер Пиер Карден, Жан и неговият приятел Франсис Менге решават да започнат свой собствен бизнес. Първоначално компанията е наречена JEAN PAUL GAULTIER. Младите хора решиха да се съсредоточат в работата си върху производството на колекции за дамско облекло. Аргументирани приятели съвсем логично. За кого се обличат момичетата? На първо място за мъжете и само тогава за себе си. И как очарователните хора могат да знаят какво ще хареса на противоположния пол, как могат да предвидят реакцията си, ако дрехите, които носят, са създадени от жени за жени. През 1981 г. приятелите влязоха в лицензионно споразумение с ONWARD, което им позволява да влязат на японския пазар със собствени колекции.
Към началото на новото хилядолетие компанията се състои от повече от 200 служители, които заемат сграда с обща площ от над 6000 квадратни метра. 
Авторските колекции на Жан се отличават с индивидуалния си стил, който се изразява в уникална комбинация от ексцентричност и сексуалност, духовност и елегантност, всички модели на талантлив дизайнер са проникнати в духа на религията и културата. 
Парфюмът на Жан-Пол Гати стана своеобразно продължение на създадените преди това колекции от дрехи. Ароматът на парфюмерията Жан Пол Готие е последната бележка в образите на моделите, които правят външния вид на човек ефектен и запомнящ се.
Днес парфюмте на Jean Paul Gaultier могат да бъдат закупени в България както в магазините, така и в интернет магазините, които са специализирани в продажбата на висококачествени парфюми от производителя. Цената на парфюма Jean-Paul Gatier приятно ще ви изненада. Поради големия обем на производство, създателите могат да си позволят да минимизират цената на предлаганите продукти.

Показване на 1 - 6 от 6 артикула
Показване на 1 - 6 от 6 артикула