Акция! Thierry Mugler Womanity Преглед отблизо

Thierry Mugler Womanity EDP 80 ml дамски парфюм тестер

THIERRY MUGLER

Нов

Парфюмна вода тестер за жени 

Повече детайли

95.90 лв.

-74.00

169.90

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

18 години след Ангел и 5 години след извънредното извънземно, Thierry Mugler е поздравява женствеността. Новото издание ще развълнува всички фенове на творбите му. Нарича се Womanityand пристига в магазините в средата на юни 2010 година. Thierry Mugler с Womanity планира да
пускат (за трети път) парфюм на бестселъри и които ще привлекат обществеността от години.
Жената е дума, създадена да свързва женствеността, човечеството и града. Прогнозата за това издание започна през март 2010 г.когато Mugler стартира уебсайт "Womanity.com" с идея, че всяка жена си сътрудничи при създаването и завършването на допир.
С цел да се създаде съдържание за уебсайта, една история е завършена от няколко жени, всеки от които пише на своята страница.
Състезанието изисква от жените да дават творчески идеи за конкретен проект или кауза. Победителят ще работи с Thierry Mugler, за да завърши уебсайта.
Ароматът WOMANITY е създаден като част от този феномен в розово бутилка. Връзките между жените са
представени като вериги и пръстен върху бутилката, декориран с метален фриз с символичен дизайн. Дизайн на върхачаст от бутилката и красиви фризови фигури могат да бъдат интерпретирани като готически или арт деко стил. Идеята на Мулгър обаче беше такава фризът капсулира и изобразява жени от всички поколения.
Съставът на женствеността е създаден от Мане като мощен контраст на елементите. Чрез използването на новия молекулярен процес извличане, Майн успява да извлече естествени аромати на смокини за сладки съглашения. Сладъки нотки произхождат от хайвер, осигурена от смокини. Пиер Аулас, озвучителна директор на Clarins Fragrance Group, казва, че това е вярнопредизвикателство да се работи върху идеята на Mugler за съчетаване на сладки и сладки нотки.
Женитството е създадено от Мане, Алексис Дадие и Ралф Швиегер.

*Продуктът е с гарантиран произход и е тестер !

**Възможно е да пристигне без капачка и в транспортна опаковка !