производител : SOSPIRO

Sospiro Perfumes е нова ниша от аромати от търговската къща на Xerjoff. Този луксозни и пленителелни парфюми са е посветевени на мелодичната класическа музика, а имената на всеки от уханията означават всеки музикален термин.
Като всеки луксозен селективен парфюм, Sospiro Perfumes има индивидуална, оригинална концепция и невероятно богатство на звука. Новата колекция ласкае не само обонянието, но и угодно на окото. Плюс това, очарователните флакони са приятни на допир - мекото кадифе на пръскане изглежда нежно, като розови листенца. Кралските лилави флакони са покрити с шикозна златна шапка, извисяваща се гордо като короната на императора.


Колекцията включва както дамски, така и мъжки, и универсални аромати, готови да задоволят дори най-изискания вкус. Изборът на парфюм Sospiro Perfumes може да бъде сигурен в неговата уникалност - това са много редки, скъпи и високо статусни композиции.


The Trading House Xerjoff, който основатази линия, е световно известен като производител на най-ефектния, шикозен, нишови парфюм. Фирмата е известна със своето истинско италианско качество и темперамент на създадените духове. Sospiro Perfumes е бохемски парфюм, предназначен за избрани мъже и жени.

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул