Намалена цена! Christian Dior Fahrenheit Le Parfum EDP 75 ml мъжки парфюм тестер Преглед отблизо

Christian Dior Fahrenheit Le Parfum EDP 75 ml мъжки парфюм тестер

CHRISTIAN DIOR

Нов

Парфюмна вода за мъже

Повече детайли

121.90 лв.

-68.00

189.90

Добавяне към списъка с желания

Наложен платеж
Наложен платеж

Повече информация

През 2014 г. емблематичната модна къща Кристиян Диор представя нов парфюм за мъжете Fahrenheit Le Parfum. Този аромат е вариация на известния парфюмен хит от 1988 г., който все още е популярен, наречен Фаренхайт.
Новостта, както и оригиналът, са класически аромат за мъже. Плътен, съблазнителен, наситен с ориенталски нотки. Образът на човек от тези духове е смел и активен индивидуалист. Такива хора не са непознати в духа на авантюризма и войнството.
Създателят на композицията, легендарният парфюмерист Франсоа Демаши, запазва оригиналната Формула Фаренхайт, повишавайки чувствеността на звука, добавяйки пикантни ориенталски нотки и по този начин подчертавайки индивидуалността на духовете.
Компонентите на букета Fahrenheit Le Parfum са доста необичайни. Ароматът се отваря със звук на кожа и велур, подсилен с цитрусов оттенък на мандарина и сладкарлаз. "Сърцето" на парфюма разкрива нотки, ром и теменужки, както и подправки, кимион и кориандър. Ванилия бърбън, най-доброто от всички ванилия, допълва този необикновен състав. Странното е, че много парфюмни критици смятат, че ароматът Fahrenheit Le Parfum е подходящ не само за мъжете, но и за жените, и предлагат да се позиционира този аромат като унисекс.

*Продуктът е с гарантиран произход и е тестер !

**Възможно е да пристигне  в транспортна опаковка !